top of page

Magazine. Hoteluri. Banci

Home

Fatada amanet
Caserie cu geam antiglont
Usi din sticla intrare magazin
copertina sticla
Fatada magazin Baneasa Mall
Fatada banca
Copertina sticla hotel
Usi din sticla trafic intens
Balustrada sticla Baneasa Mall

  Siguranta afacerii tale asigurata de produsele noastre. Oferim geam multistrat in diverse variante antiglont, antivandalism si antiefractie conform cerintelor impuse afacerii tale. Sisteme antifoc, antipanica si cu aplicatii speciale.​​​

  Claritatea imaginii tale asigurata de produsele noastre. Transmite tuturor mesajul dorit cu fatade, usi de acces, mobilier comercial si vitrine personalizate. Solutii adaptate, profitabilitate maxima afacerii tale !

  Amenajarea si optimizarea spatiilor publice. Tavane, pardoseli si balustrade transparente. Mobilier si solutii de partitionare pentru receptii, zone de asteptare, sali de conferinte, posturi de lucru tip open-space si call-center.

  O tratare personalizata a conceptului pentru camere de hotel, grupuri sanitare si spatii comune. Dezvolta alaturi de noi locul special unde clientii tai vor dori sa revina mereu. Mobilier, cabine si paravane de dus, placari interioare si exterioare cu geam color, oglinzi cu sisteme de incalzire, corpuri si solutii de iluminat. Solutii pentru centre SPA, saune si cabinete de cosmetica.

bottom of page