Magazine. Hoteluri. Banci

Home

Fatada amanet

Caserie cu geam antiglont

Usi din sticla intrare magazin

copertina sticla

Fatada magazin Baneasa Mall

Fatada banca

Copertina sticla hotel

Usi din sticla trafic intens

Balustrada sticla Baneasa Mall

  Siguranta afacerii tale asigurata de produsele noastre. Oferim geam multistrat in diverse variante antiglont, antivandalism si antiefractie conform cerintelor impuse afacerii tale. Sisteme antifoc, antipanica si cu aplicatii speciale.​​​

  Claritatea imaginii tale asigurata de produsele noastre. Transmite tuturor mesajul dorit cu fatade, usi de acces, mobilier comercial si vitrine personalizate. Solutii adaptate, profitabilitate maxima afacerii tale !

  Amenajarea si optimizarea spatiilor publice. Tavane, pardoseli si balustrade transparente. Mobilier si solutii de partitionare pentru receptii, zone de asteptare, sali de conferinte, posturi de lucru tip open-space si call-center.

  O tratare personalizata a conceptului pentru camere de hotel, grupuri sanitare si spatii comune. Dezvolta alaturi de noi locul special unde clientii tai vor dori sa revina mereu. Mobilier, cabine si paravane de dus, placari interioare si exterioare cu geam color, oglinzi cu sisteme de incalzire, corpuri si solutii de iluminat. Solutii pentru centre SPA, saune si cabinete de cosmetica.

Usi, pereti, balustrade, trepte, cabine de dus, panouri, tavane din sticla. Geamuri vopsite, oglinzi, geamuri antiglont

Copyright © Swg 2020 . Toate drepturile rezervate. Nu folositi poze fara permisiunea noastra in scris.

Fatada magazin Baneasa Mall